/ Geldkennisnet / Disclaimer

Disclaimer

Redactie on 3 maart 2014 - 20:09 in Geldkennisnet

Geldkennisnet aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden in en/of onvolledigheid van de aangeboden content, noch voor schade die door gebruikers geleden wordt als gevolg van het gebruik daarvan.

Op Geldkennisnet.nl plaatsen auteurs (adviezen), tips en ervaringen. Berichten op Geldkennisnet vertegenwoordigen de mening van de auteur. Wij raden u altijd aan om voor een persoonlijk op maat gesneden advies contact op te nemen met een financieel adviseur. Indien u uitsluitend op basis van de informatie van deze website de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Tevens aanvaardt Geldkennisnet geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites of links waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden ten gevolge van een bezoek aan een andere website via een link naar deze website of anderszins, wordt uitgesloten. Geldkennisnet.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid bij tijdelijke niet-beschikbaarheid van de website.

Wij behouden ons het recht informatie op elk moment in te korten, te wijzigen of te verwijderen zonder opgave van reden. Geldkennisnet.nl stelt het op prijs indien onjuistheden op deze website worden gemeld: redactie@Geldkennisnet.nl.

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =