/ Geldkennisnet / Meeschrijven op GeldKenninsnet

Meeschrijven op GeldKenninsnet

Redactie on 2 maart 2014 - 19:53 in Geldkennisnet

GeldKennisnet is constant op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun kennis en ervaring te delen via deze website. Wij zoeken op korte termijn vrijwilligers / bedrijven die artikelen willen schrijven op GeldKennisnet. Uiteraard is kennis van en affiniteit met de financiele sector gewenst.

Als redacteur schrijf je kennisartikelen, nieuwsberichten, recencies en colums over financiele onderwerpen als bankieren, hypotheken, lenen, belastingen en beleggen. GeldKennisnet is dé nieuwe kennisbank op internet over alles wat met geld en financieen te maken heeft. Begrijpelijk, toegankelijk en informatief. We willen informatie bieden, duidelijkheid
scheppen, interesse wekken voor een dynamisch vakgebied!

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar mensen die zich als hobby of bedrijfsmatig bezig houden met deze onderwerpen. Je schrijft informatieve, prettig leesbare artikelen voor de doelgroep. Wat kun je doen?

 • Je schrijft (achtergrond)artikelen of;
 • Je levert nieuwsberichten en actualiteiten aan of;
 • Je laat ons met regelmaat meegenieten van jouw kijk op de wereld in een column/weblog of;
 • Je tipt over nuttige links naar andere websites en/of informatiebronnen (schriftelijk of digitaal) of;
 • Je interesse ligt bij incidentele berichtgeving zoals een verslag van beurs of evenement, het recenseren van een vakblad of nieuw verschenen boek.

Uiteraard werk je volgens je eigen tempo en tijdsmogelijkheden, hoewel we wel met enige regelmaat een bijdrage van je hopen te ontvangen. Je krijgt de kans je netwerk uit te breiden, een nieuwe uitdaging aan te gaan en verborgen (schrijvers)talenten te ontdekken!

Uit welke onderwerpen kan ik kiezen

GeldKennisnet kent de volgende interessegebieden:

 • Betalen en sparen
 • Hypotheken
 • Lenen
 • Beleggen
 • Belastingen
 • Verzekeringen

Toegankelijke kennisartikelen vormen daarbij de basis van deze website.

Wat bieden we?

Redacteurs die zich aanmelden krijgen hun eigen inloggegevens en kunnen daarmee zelfstandig artikelen publiceren op de website. Wanneer je een artikel publiceert, verschijnt automatisch jouw naam bij het artikel zodat je de kans krijgt je als deskundige te profileren. Als je als expert meeschrijft op GeldKennisnet.nl dan komt er zowel boven elk artikel als onder elk artikel jouw naam en/of bedrijf te staan. Je krijgt een eigen pagina waar je meer over jezelf en je bedrijf kunt vertellen, met natuurlijk een link naar je bedrijfspresentatie en naar je website. Op deze pagina kan iedereen zien welke artikelen je hebt geschreven. Onder alles wat je schrijft komt een korte tekst te staan waarin je de bedrijfsnaam, diensten, website en contactgegevens kunt vermelden.

Heb je interesse?

Vind je het leuk om deel te nemen aan dit nieuwe initiatief? Heb je een vlotte pen en iets te melden over bovengenoemde onderwerpen? Wil je starters in het vakgebied graag verder helpen, nieuwe mensen leren kennen en/of invloed uitoefenen op heersende attitudes?

Neem dan contact op via redactie@geldkennisnet.nl Wij horen graag jouw verhaal!

Eenmalig artikel inzenden

Uiteraard is het ook mogelijk om slechts eenmalig om een compleet, eigen geschreven, artikel aan te leveren. Dit mag anoniem maar het is ook mogelijk om uw naam (of dat van uw bedrijf) onder het artikel te plaatsen (inclusief link naar je weblog of website). U kunt uw artikel met bijbehorend materiaal zenden naar redactie@geldkennisnet.nl

Een artikel corrigeren / aanvullen

De website bevindt zich momenteel nog in de opstartfase. Het kan daardoor voorkomen dat artikelen spelfouten, onvolledigheden of onjuistheden bevatten. Kom je een foutje tegen? Meldt het ons dan via redactie@geldkennisnet.nl o.v.v. de link naar het artikel

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 20 =