/ Geldkennisnet / Over Geldkennisnet

Over Geldkennisnet

Redactie on 2 maart 2014 - 17:41 in Geldkennisnet

Geldkennisnet is het kennisplatform over geld. Op de website vinden mensen antwoord op allerhande geldvragen. De website richt zich op mensen die meer willen weten over slim omgaan met hun geldzaken. De website is dan ook tot stand gekomen vanuit de behoefte om één centrale plek op het internet te hebben waar mensen informatie over hun geldzaken kunnen vinden. Een website waar men onafhankelijk advies vindt waardoor men daadwerkelijk slimmer en/of bewuster bezig kan zijn met de eigen geldzaken.

Doelstelling Geldkennisnet

De doelstelling van Geld Kennisnet is kennis delen op het gebied van geld, financiële onafhankelijkheid te bevorderen en te faciliteren. Op deze website ontsluiten we relevante informatie voor diverse groepen geïnteresseerden. Met al deze kennisartikelen, voor vele geld gerelateerde onderwerpen, willen we voor iedereen een belangrijke website op het gebied van het ontsluiten van geldkennis realiseren. De website is op geen enkele manier verbonden aan een bank of andere financiële dienstverlener.

Onderwerpen op Geld kennisnet

Op GeldKennisnet wordt informatie over geld, bankzaken, hypotheken, lenen, beleggen en verzekeren op een heldere manier uitgelegd. Geld Kennisnet verzamelt kennis en maakt deze waar mogelijk beschikbaar via deze website. Geldkennisnet brengt niet alleen recent nieuws over financiën, maar gaat ook dieper in op onderwerpen in via achtergrondartikelen en vakoverstijgende thema’s. Al deze informatie is snel en eenvoudig te vinden.

GeldKennisnet kent een zestal onderwerp velden: algemene geldzaken, betalen en sparen; hypotheken, lenen, beleggen, verzekeren en belasting. De redacteuren zijn specialisten op hun vakgebied.

Opstartfase

De website bevindt zich nog in de opstartfase. Komende tijd werken we toe naar het verbeteren en uitbouwen van geldkennisnet. Naar behoeften maken we nieuwe categorieën aan, richten we ons op specifieke vragen en geven we de website nieuwe functionaliteiten. Heb je ideeën of wensen, neem dan contact met ons op. Alleen zo kan kennisnet meegroeien met de behoeften van de gebruikers.

Heb je tips om de website verder te verbeteren, wil je meeschrijven aan heldere artikelen of heb je anderszins iets te melden? Neem dan contact op via redactie@geldkennisnet.nl

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =